Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!» у м. Бахмут

Переглядів: 2921
11.03.2016 - 09:53

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради з метою вшанування пам’яті Великого Кобзаря, відродження національної культури й духовності у міському Центрі дітей та юнацтва 10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».

Щороку українці відзначають річницю від дня народження великого сина України, геніального поета і художника Тараса Григоровича Шевченка – символу чесності, правди і безстрашності. У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів. Вони підготували літературно-музичні композиції, у яких довели, що творчість Тараса Шевченка невичерпна, глибока і багатогранна. І скільки б разів не зверталися до неї, вона щороку відкриває нам нові обрії, збагачує новими почуттями, будить нові думки.

Щиро й проникливо звучала Шевченківська поезія і пісня у виконанні учнів. Члени журі були приємно вражені високим рівнем майстерності конкурсантів. До найменших деталей було продумано образи, підібрано оригінальні костюми, вірші читались артистично, емоційно, у музичному супроводі. За результатами конкурсу місця розподілились наступним чином:

середня вікова категорія

  • І місце – Артемівська ЗОШ №24,
  • ІІ місце – Артемівська ЗОШ №10,
  • ІІІ місце – Артемівська ЗОШ №4, Соледарська ЗОШ №13;

старша вікова категорія

  • І місце – Артемівська ЗОШ №5,
  • ІІ місце – Часовоярська ЗОШ №17,
  • ІІІ місце – Артемівський НВК №11, Артемівська ЗОШ №12.

Минають роки, спливають століття, а Тарас Григорович Шевченко залишається жити у пам’яті кожного українця.

10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».10 березня відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!».