Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмуті вшанували пам'ять Дмитра Чернявського

Переглядів: 3119
11.03.2016 - 15:23

13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Він був вбитий на площі Леніна в центрі Донецька, коли учасники проросійського мітингу напали на учасників мітингу на підтримку єдності України. Дмитро був у складі нечисленної самооборони проукраїнського мітингу і став першою жертвою кривавої «російської весни» в Донецькій області.

Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.

На заході були присутні представники місцевої та обласної влади, громадськість, педагогічні колективи та учні шкіл міста.

Вчителі згадали Дмитра як старанного та сумлінного хлопця, який був наполегливим в навчанні та небайдужим до суспільних справ, любив та знав історію країни. Педагогічний колектив, батьківський комітет та учні школи № 18 порушили клопотання про присвоєння школі імені Дмитра Чернявського, яке підтримали представники міської і обласної влади.

До присутніх звернувся міський голова Олексій Рева:  «Коли гинуть молоді люди, для яких, здавалося б, тільки все в цьому житті має починатися - боляче і прикро. Але життя, віддане за Україну, за нашу країну, за її свободу і незалежність - це подвиг.»

Заступник курівника Донецької обласної адміністрації Ігор Стокоз також висловив співчуття та відзначив: «Всі ми зобов’язані зберігати пам'ять про героїв, яких з нами немає сьогодні. Кожен з нас повинен прожити свої роки гідно, та справами довести, що життя не даремне».

Наприкінці заходу після Хвилини мовчання представники влади, громадськості, учні та педагогічні колективи поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої у школі № 18 на честь Героя України Дмитра Чернявського.

13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.13 березня 2016 року виповнилося 2 роки з дня загибелі Дмитра Чернявського випускника загальноосвітньої школи № 18 міста Бахмут. Сьогодні у Бахмуті відбувся реквієм на честь пам’яті Дмитра Чернявського у його рідній школі.