Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Апаратна нарада міського голови

Переглядів: 2986
23.03.2016 - 15:04

22 лютого 2016 року міський голова Олексій Рева провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники міського голови, керівники управлінь та відділів  міської ради, служби міста.

Основною темою апаратної наради було обговорення перспектив виконання робіт з благоустрою на території міста Бахмут у 2016 році, про які розповів головний архітектор Леонід Семченков. Серед них : благоустрій бульвару Металургів, створення скверу «Церковний» по вулиці Озерна, благоустрій скверу по вулиці Чайковського, скверу Чапліна по вулиці Горького, реконструкція алеї по вулиці Ювілейна 20, створення природного скверу на пересіченні вулиць Ювілейна та Леваневського 162, створення екологічного скверу та належних умов освітлення по вулиці Горбатова, облаштування екологічних клумб на пересіченні вулиць Горького та Ломоносова, встановлення нових в’їзних знаків з новою назвою міста.

В ході наради міський голова Олексій Рева дав доручення підготувати кошторисну документацію для проведення всіх цих робіт.

Наступним доповідачем став заступник директора ТОВ «Артемівськ-Енергія» Сергій Логвінов, який розповів про перспективні роботи з передачі теплових лічильників. В ході обговорення цього питання було прийняте рішення про проведення інвентаризації теплових лічильників, комісійного списування непрацюючих лічильників, а також про передачу лічильників у концесію, а мережі теплопостачання в управління з балансу КП «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на баланс ТОВ «Артемівськ-Енергія».

Світлана Шабаліна, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги розповіла присутнім про впровадження «Лікарняної каси» - громадської недержавної членської благодійної організації, яка об'єднує фізичних і юридичних осіб на добровільній основі та спільності інтересів з метою здійснення благодійництва.

«Щоб стати членом ЛК слід зробити вступний внесок - 5 грн., щомісячний внесок становитиме 50 грн., для студентів і для пенсіонерів - 40 грн., а для дітей, чиї батьки є членами ЛК - 30 грн. Оплачуючи щомісяця внески, жителі Бахмута і району зможуть отримати медикаментозне забезпечення на лікування захворювань, крім тих, що фінансуються державними програмами і деяких інших», - зазначила Світлана Шабаліна.

Міський голова Олексій Рева підтримав ініціативу та відзначив, що це буде першим кроком на шляху становлення страхової медицини у нашому місті.

Начальник Управління економічного розвитку міської ради Марина Юхно докладно розповіла присутнім про екологічний місячник «Чисте місто починається з кожного» і конкурси, які проводяться міською радою спільно з ТОВ «Умвельт-Бахмут». Детальніше з умовами міської екологічної акції та Конкурсу можна ознайомитися за посиланням http://artemrada.gov.ua/news/12082

Світлана Жеребятьєва, начальник відділу розвитку міського господарства, проінформувала присутніх про заходи щодо підготовки міста до весінньо - літнього періоду. Також вона зауважила, що 26 березня, 16 квітня та 26 квітня відбудуться масові міські акції по прибиранню та благоустрою території, приурочені до Дня Землі та Пасхи.

Міський голова Олексій Рева висловив надію на те, що жителі громади активно візьмуть участь у заходах з благоустрою міста та дав розпорядження комунальним службам активізуватися та надати допомогу місцевим жителям.