Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 144 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

24 березня в вестибюлі училища організована вистава інформаційних листків привчених Всесвітньому Дню боротьби з туберкульозом «24 березня – День Білої ромашки».

Переглядів: 2812
29.03.2016 - 13:17

Роботи відображували путі зараження туберкульозом та його профілактику, а також ставлення молоді до проблеми цього захворювання в Україні  та світі.

З 21 по 24 березня в училищі пройшли виховні години присвячені цьому дню. У понеділок 21 березня пройшли виховні години в наступних групах: 4 курс фізичного відділення – «Захисти себе від туберкульозу!» (класний керівник групи Баран М.М.), 1 курс музичного відділення – «Збережемо життя!» (класний керівник групи Бабій О. В), 3 курсі музичного відділення – «Що потрібно знати про туберкульоз» (класний керівник групи Міхайленко О. В.) та на  2 курсі музичного відділення – «Туберкульоз виліковний!» (класний керівник групи Грекович Т. П).

У вівторок 22 березня пройшла виховна година в 21 групі дошкільного відділення – «Туберкульоз – хвороба № 1 у світі!» (класний керівник групи Момотова О. А.).

У середу 23 березня пройшли виховні години в наступних групах: у 211 групі дошкільного відділення – «Туберкульоз - не вирок!»  (класний керівник групи Осипова Т.В), у 11 групі дошкільного відділення «Збережи своє життя!» (класний керівник групи Моісеєва І. М.) та на 3 курсі фізичного відділення «Туберкульоз – хвороба яка завжди поруч» (класний керівник групи Шабайдаш О.Л.).

У четвер 24 березня пройшли виховні години в наступних групах: на 1 курсі фізичного відділення «Наше життя у наших руках» (класний керівник групи Погорелова Л.Д.) та в 31 групі дошкільного відділення «Захворювання, яке б’є рекорди» (класний керівник групи Копанишин Л.В.).

На усіх виховних годинах були розглянуті основні проблеми зв’язані з цією хворобою. А саме: що таке туберкульоз; що являється джерелом інфекції; які існують шляхи передачі інфекції; що являється збудником туберкульозу, основні симптоми захворювання та як вберегтись від нього.

Як показали проведені дослідження, сьогодні має місце недостатня інформованість населення України з питань профілактики, лікування та боротьби з туберкульозом. Щоб зупинити та перемогти туберкульоз усі мають зрозуміти, що без обізнаності населення про туберкульоз, боротьба з ним приречена на невдачу.

Метою усіх цих заходів стало формування правильного ставлення до свого здоров’я, осмислення згубного впливу шкідливих звичок на організм людині та взагалі виховання здорового способу життя у підростаючого покоління.