Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Презедент України

Пригоди у королівстві флорболу м. Бахмута

Переглядів: 2584
14.04.2016 - 10:16

Фізичне здоров'я – основна умова духовного і морального розвитку людини. У дошкільному віці закладається фундамент здоров'я: відбувається дозрівання і вдосконалення життєвих систем і функцій організму, формується постава, виробляються фізичні якості, звички, вольові риси характеру, без яких неможливий здоровий спосіб життя.

У дошкільному закладі №49 «Кріпиш» м. Бахмута педагогічний колектив приділяє особливу увагу фізичному розвитку дошкільників, укріпленню і збереженню їх здоров’я. Рухова активність - головне джерело і спонукальна сила охорони і зміцнення здоров'я, вдосконалення фізичних і інтелектуальних здібностей людини. Обґрунтування та впровадження в практику доцільних методів і прийомів формування рухів і розвиток фізичних якостей у дітей – найближче завдання фізичного виховання. Необхідно розвивати фізичну культуру дошкільника, передбачаючи, в першу чергу, формування позитивного ставлення до активної рухової діяльності, інтересу і потреби у фізичному самовдосконаленні, отримання задоволення від ігор, вправ, занять.

У межах організації фізкультурно-оздоровчої роботи 13 квітня інструктор з фізкультури Надія Недосека провела відкрите нетрадиційне заняття з фізкультури «Пригоди в королівстві флорболу» з дошкільнятами підготовчої групи «Росинка». На занятті за допомогою мультимедійної презентації діти познайомились з історією виникнення спортивної гри флорбол, з міською командою «Бахмутські леви» і її тренером Олександром Чмирьовим. Дошкільнята мали змогу взяти участь в справжній розминці під гімн флорболістів та провести серію тренувальних вправ з ключками.

Педагоги закладу переконалися, що діти групи «Росинка» (вихователь Ольга Смирнова) готові до весняних ігор у флорбол з однолітками. Бажаємо їм тільки перемоги!

Пригоди у королівстві флорболу м. БахмутаПригоди у королівстві флорболу м. БахмутаПригоди у королівстві флорболу м. БахмутаПригоди у королівстві флорболу м. Бахмута