Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Шкільна філармонія «Музична палітра»

Переглядів: 1642
15.04.2016 - 11:56

Різнобарвні кольори музики та художнього мистецтва об’єднала «Музична палітра» – філармонічний концерт, який пройшов 14 квітня 2016 року в Школі мистецтв м. Артемівська.

Чарівні маленькі «Краплинки» (сестри Буряк Анастасія та Дар’я) та Феї Кольору і Музики (викл. Кумейко Є.А. та Коломойцева Н.С.) запросили присутніх на мандрівку по Музичній Веселці.

Кольори на відеоряді представляли картини живописців різних часів, а на сцені їх відображали музичні номери у виконанні учнів та викладачів Школи мистецтв: Буряк Анастасії, вокального ансамблю «Карамель», Вороненко Олександра, Костанда Г.В., Малаховської Юлії, Ільчук Вікторії, Бережної Ю.Ю., Старовойтової Лізи та Савенко Микити.

Захід черговий раз довів, що музика і живопис – дві неповторні стихії мистецтва, які існують поряд, і, якщо бути уважним, то завжди можна відкривати для себе нові кольори та чути нові звуки надзвичайного світу.

Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»Шкільна філармонія «Музична палітра»