Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Презедент України

«Натхненний піснетворець»

Переглядів: 2342
15.04.2016 - 12:20

14 квітня в Артемівському педагогічному училищі в рамках реалізації Концепції національно-патріотичного виховання відбувся позааудиторний захід «Натхненний піснетворець», присвячений 85-річчю від дня народження О.Білаша, організований комісією хорового диригування та постановки голосу музичного відділення.

З перших хвилин глядачі були захоплені сторінками життєвого і творчого шляху митця.

В музичній вітальні пролунали кращі вокально-хорові твори О.Білаша у виконанні солістів (студентів та викладачів), дуетів, тріо, хорових колективів ІІІ та ІV курсів. Сучасне мультимедійне супроводження виконання допомогло глядачам глибше відчути та зрозуміти художні образи пісень О.Білаша.

Захопленням та натхненням озвалися в серцях молоді пісні композитора, бо вони не мають ні вікових, ні часових обмежень, актуальні і сьогодні, розкривають загальнолюдські цінності: вірність матері, «батьківській землі», рідній Україні.

Проведення заходу сприяло формуванню національної культури, духовності, патріотизму у студентів – майбутніх вчителів.

«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»«Натхненний піснетворець»

Останні статті на сайті