Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Презедент України

Гостя зі Львова у бібліотеках міста

Переглядів: 1625
18.04.2016 - 12:05

Професійний ребрендинг, інтелектуальний фандрайзинг, попередження професійного вигорання – теми тренінгу, який відбувся 15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці для бібліотекарів публічних та шкільних бібліотек міста та району.

Його провела провідний бібліотекар центральної бібліотеки для дітей та юнацтва м. Львова Тетяна Пилипець в рамках проекту «Інтелектуальне взаємопроникнення і промоції читання як соціальнозначущий чинник суспільного життя».

Для учнів ЗОШ №5 в міській бібліотеці для дітей гостя провела презентацію книги Романа Романишина та Андрія Лесіва «Війна, що змінила Рондо», яка виповнена в стилі art-book. Книга увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015, отримала спеціальну відзнаку журі у категорії Нові Горизонти (New Horizons) та премію «Літ Акцент року» у номінації «Поезія і проза для дітей».

«Війна, що змінила Рондо» – це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами. Та якщо спільно збудувати машину світла і навчитися співати попри все, тоді навіть найтендітніші істоти зможуть вистояти й перемогти.    

У ході презентації пройшов майстер-клас з розмальовування лампочок, що символізують головного героя книги. Діти із задоволенням розмальовували лампочки спеціальними фарбами. В кінці заходу Тетяна Пилипець провела для читачів літературну вікторину з призами – листівками від видавництва «Старий Лев».

Мета заходу – інтегрування книги в життя молоді і дітей за допомогою мультимедійних та інтерактивних засобів.

З книгою можна ознайомитися в читальній залі міської бібліотека для дітей.

15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці відбувся тренінг для бібліотекарів публічних та шкільних бібліотек міста та району на теми професійного ребрендингу, інтелектуального фандрайзингу та попередження професійного вигорання.15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці відбувся тренінг для бібліотекарів публічних та шкільних бібліотек міста та району на теми професійного ребрендингу, інтелектуального фандрайзингу та попередження професійного вигорання.15 квітня 2016 року в центральній міській бібліотеці відбувся тренінг для бібліотекарів публічних та шкільних бібліотек міста та району на теми професійного ребрендингу, інтелектуального фандрайзингу та попередження професійного вигорання.