Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Чисте місто починається з кожного»

Переглядів: 3323
22.04.2016 - 16:44

22 квітня 2016 року у місті Бахмуті відбувся урочистий фінал міської екологічної акції «Чисте місто починається з кожного», присвячений Всесвітньому Дню Землі.

У заході прийняли начальник Департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергій Натрус, міський голова м.Бахмут Олексій Рева, заступник голови громадської організації «Екологія промислового регіону» Андрій Зуянов, депутати та працівники Артемівської міської ради, пердсавники громадських організацій та квартальних комітетів, школяри і студенти міста, колективи промислових і комунальних підприємств.

Протягом місяця з 22 березня по 21 квітня 2016 в рамках екологічної акції у місті проводилися заходи з прибирання територій, ліквідації сміттєзвалищ, озеленення та благоустрою  міста. Проведено конкурс на кращу роботу за п’ятьма номінаціями: «Друге життя непотрібних речей», «Екологічна реклама», «Знак проти сміття», «Еко сумка», «Відеоролік». Всього в  акції взяло участь понад 10 тисяч осіб.

Під час проведення фінальних заходів Акції найбільш активних учасників було відзначено подяками та грошовими винагородами від Артемівської міської ради. Були відзначені й найактивніші члени органів самоорганізації населення, які цілий займалися становленням локальної демократії, приймали активну участь у акції, за що отримали подяки та подарунки від директора обласного ресурсного центру розвитку місцевої демократії Надії Опалюк, при підтримці міжнародного фонду «Відродження». Також було підведено підсумки Конкурсу, за результатами якого переможців нагороджено дипломами та цінними подарунками.

З метою привернення суспільної уваги до проблем забруднення навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості, культури та виховання населення, пропаганди роздільного збору відходів, в подальшому роботи переможців у номінаціях «Екологічна реклама» буде розміщено на місцевих бігбордах,  «Знак проти сміття» в місцях масового відпочинку мешканців міста, «Відеоролік» розміщенно на місцевому телебаченні.  

«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»«Чисте місто починається з кожного»

Останні статті на сайті