Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 163 гостя.

Урядовий портал

Переселенці долучаються до чистого міста

Переглядів: 2936
20.04.2016 - 15:01

20 квітня 2016 року на підтримку міської акції «Чисте місто починається з кожного» переселенці, які проживають в гуртожитку по вул. Сибірцева, 25, вирішили організувати власну акцію з озеленення території, де вони проживають. Таким чином, вони висловили вдячність і любов до міста, який їх прихистив.

Люди, які приїхали з окупованих міст, вже встигли полюбити Бахмут і внесли свій внесок в озеленення міста. На території свого гуртожитку вони висадили чагарники, і, коли налагодиться погода, планують поруч зробити клумбу.

«Приїхавши в Бахмут, ми побачили, наскільки велика увага приділяється саме озеленення міста, скільки висаджено троянд і дерев, як упорядковані зони відпочинку. Це і для нас своєрідний релакс. Приємно посидіти де-небудь в парку чи сквері, відволіктися від насущних проблем. Окремо хочеться висловити подяку міському голові, який так по-батьківськи ставиться до Бахмуту і стільки робить для його жителів», - зазначила Надія Опалюк - керівник асоціації «Відродження та розвиток», яка ініціювала цю акцію.

Переселенці своєю акцією вирішили довести, що слід берегти місто, в якому ти живеш, і творити, а не руйнувати.

20 квітня 2016 року на підтримку міської акції «Чисте місто починається з кожного» переселенці, які проживають в гуртожитку по вул. Сибірцева, 25, вирішили організувати власну акцію з озеленення території, де вони проживають. 20 квітня 2016 року на підтримку міської акції «Чисте місто починається з кожного» переселенці, які проживають в гуртожитку по вул. Сибірцева, 25, вирішили організувати власну акцію з озеленення території, де вони проживають.

Останні статті на сайті