Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмуті проведено літературно-мистецьку студію «Аrt inside»

Переглядів: 1606
26.04.2016 - 13:06

22 квітня, в межах виконання плану заходів до Року англійської мови в Україні, відділом освіти Артемівської міської ради, міським методичним об'єднанням вчителів англійської мови, за підтримки міського Центру дітей та юнацтва і розважального центру «Победа» була проведена літературно-мистецька студія, присвячена річниці з дня народження Вільяма Шекспіра «Аrt inside».

Із привітанням до учасників звернулась завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк, яка нагадала про те, що два місяці назад в Бахмуті яскраво стартував Рік англійської мови, і сьогоднішня зустріч є продовженням цілої низки конкурсних заходів, вікторин, інтелектуальних ігор та виставок.

Під час заходу учні старших класів та їх педагоги змогли ще раз згадати головні моменти життя Шекспіра, звернутися до його літературної спадщини.

Яскравим та незабутнім став виступ учнів НВК №11, який вони назвали «Від Шекспіра до сучасності». У своєму номері школярі змогли поєднати виконання сонету 17 сторіччя із сучасною піснею, створенною популярним британським співаком Стінгом під впливом творчості великого поета.

Емоційним та проникливим було читання монологу з трагедії Шекспіра «Гамлет» учителем англійської мови, заступником директора школи №14 Романом Ляшенко.

Учні школи №15 продемонстрували декламування одного з найвідоміших творів Вільяма Шекспіра «Сонет 130» українською, російською мовами та подарували танець, присвячений вічному коханню Ромео та Джульєтти.

Усі присутні мали змогу ще раз переконатися в тому, що творчість Шекспіра залишається актуальною і в наш час та продовжує надихати на прекрасне.

На завершення заходу відбувся перегляд фільму англійською мовою, присвячений В.Шекспіру «Шекспір у класі».

22 квітня, в межах виконання плану заходів до Року англійської мови в Україні була проведена літературно-мистецька студія, присвячена річниці з дня народження Вільяма Шекспіра «Аrt inside».22 квітня, в межах виконання плану заходів до Року англійської мови в Україні була проведена літературно-мистецька студія, присвячена річниці з дня народження Вільяма Шекспіра «Аrt inside».22 квітня, в межах виконання плану заходів до Року англійської мови в Україні була проведена літературно-мистецька студія, присвячена річниці з дня народження Вільяма Шекспіра «Аrt inside».22 квітня, в межах виконання плану заходів до Року англійської мови в Україні була проведена літературно-мистецька студія, присвячена річниці з дня народження Вільяма Шекспіра «Аrt inside».