Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Презедент України

30-та річниця Чорнобиля: відкрита рана на серці України!

Переглядів: 1876
27.04.2016 - 10:10

З метою вшанування пам’яті загиблих під час аварії на Чорнобильській атомній електростанції в Артемівській загальноосвітній школі №2 міста Бахмута були проведені різні заходи: уроки пам’яті «Чорнобиль – болюча рана нашої країни – України» в початкових класах, тематичні виховні години «Атомна війна 20 століття» у 5-6 класах, години спілкування «Дзвони і відлуння Чорнобиля» у 7 класі.

Слід відмітити відкрите засідання «круглого столу» з теми «Біль Чорнобиля з роками не зникає…», в якому брали участь учні 8, 9 класу. На засіданні круглого столу йшлося про те, що минуло вже 30 років, але й на сьогодні це найстрашніша радіаційна аварія в історії людства, яка зачепила долі людей. Вона показала і силу, і безсилість людського інтелекту. Цей день «чорними роковинами» назавжди ввійшов в історію всього людства, адже від вибуху радіації постраждали не лише жителі України, а всієї планети Земля.

За ініціативою членів шкільного самоврядування спеціально для круглого столу було підготовлено інсталяцію «Тепер тут зона, а колись була земля…», яка сприяє роздумам учасників над трагічними наслідками екологічної катастрофи, а учнями 5-7 класів – малюнки «Чорнобиль очима дітей».

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих та вклонилися живим ліквідаторам – людям, які ціною власного життя та здоров’я зробили усе для того, аби наслідки катастрофи були мінімальними.

То ж пам’ятаймо кожного героя, хто загинув під час ліквідації на ЧАЕС.

З метою вшанування пам’яті загиблих під час аварії у Чорнобилі в ЗОШ №2 були проведені заходи: уроки пам’яті «Чорнобиль – болюча рана нашої країни – України», виховні години «Атомна війна 20 століття», години спілкування «Дзвони і відлуння Чорнобиля».З метою вшанування пам’яті загиблих під час аварії у Чорнобилі в ЗОШ №2 були проведені заходи: уроки пам’яті «Чорнобиль – болюча рана нашої країни – України», виховні години «Атомна війна 20 століття», години спілкування «Дзвони і відлуння Чорнобиля».З метою вшанування пам’яті загиблих під час аварії у Чорнобилі в ЗОШ №2 були проведені заходи: уроки пам’яті «Чорнобиль – болюча рана нашої країни – України», виховні години «Атомна війна 20 століття», години спілкування «Дзвони і відлуння Чорнобиля».З метою вшанування пам’яті загиблих під час аварії у Чорнобилі в ЗОШ №2 були проведені заходи: уроки пам’яті «Чорнобиль – болюча рана нашої країни – України», виховні години «Атомна війна 20 століття», години спілкування «Дзвони і відлуння Чорнобиля».

Останні статті на сайті