Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Чорнобиль – час забуття?!

Переглядів: 1962
27.04.2016 - 10:37

26 квітня вся країна і навіть увесь світ вшановують день, коли сталася біда, яка назавжди змінили життя українців.

Спорожнілі будинки з розбитими вікнами вдивляються у вічі, душу, в саме серце, наче вони кричать і благають про допомогу. Скажений вітер шугає порожніми квартирами, риплять незачинені дверцята. Холодом віє пустка... Жодної живої душі, а на підвіконні залишена дитиною лялька. Вона, як згадка про щасливе минуле, як надія на добре майбутнє, як доказ страшного сьогодення…

Тридцяті роковини Чорнобильської трагедії відзначила Часовоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17. Цього дня було проведено загальношкільну лінійку «Мирний атом» (педагог-організатор Ксенія Давидова), організовано тематичну виставку «Тривожні дзвони квітня» (бібліотекар Тетяна Машкіна), влаштовано кіноперегляд документальних фільмів про Чорнобиль (заступник директора з виховної роботи Сергій Чаус). Учні старших класів провели для молодших товаришів незвичайну казку про рушійну силу атомної електростанції «Зойкнула Земля чайчиним криком». Класні керівники на виховних годинах провели круглі столи, літературні композиції, реквієми пам'яті.

Тож нехай сьогоднішні 30-ті роковини Чорнобильської катастрофи запам’ятаються назавжди, аби ми, нащадки, ніколи не повторювали тих помилок у майбутньому. Бережімо себе та оточуюче середовище.

Тридцяті роковини Чорнобильської трагедії відзначила Часовоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17.Тридцяті роковини Чорнобильської трагедії відзначила Часовоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17.

Останні статті на сайті