Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Презедент України

Зустріч учнів школи №10 м. Бахмута з волонтерами потягу єдності України «Труханівська Січ»

Переглядів: 1865
29.04.2016 - 07:27

Незвичним та цікавим для учнів школи №10м. Бахмута став день 27 квітня. Саме в цей день до школи завітали волонтери потягу єдності України «Труханівська Січ».

Дорослі з усіх куточків України зустрілись із учнями школи, розповіли про свою акцію, привітали з Великодніми святами, передали привітання та подарунки від школярів інших міст. Зустріч розпочалась у актовій залі зі спільного виконання Гімну України.

Волонтери провели ряд цікавих заходів: психолог – сеанс атртерапії з учнями 1 класів, де вони розмальовували «Потяг єдності» та виготовляли ангеликів; отець Іван спілкувався з учнями про людські цінності у сучасному світі. Діти із задоволенням не тільки слухали сучасні бардовські пісні, а й самі взяли участь у спільному складанні та виконанні пісні про любов (тема, напередодні Великодня, була обрана невипадково).

Старшокласники спілкувались із лікарем та отримали практичні навички з надання першої допомоги. Дуже цікавої та корисною була зустріч з мінером, який не тільки розповів учням про небезпеку мін та снарядів, а й презентував різні види макетів мін, у тому числі і саморобних.

Захід пройшов у дуже теплій атмосфері. Діти, педагоги щиро подякували за зустріч, обмінялись контактами та сподіваннями на подальшу співпрацю.

Зустріч учнів школи №10 м. Бахмута з волонтерами потягу єдності України «Труханівська Січ»Зустріч учнів школи №10 м. Бахмута з волонтерами потягу єдності України «Труханівська Січ»Зустріч учнів школи №10 м. Бахмута з волонтерами потягу єдності України «Труханівська Січ»Зустріч учнів школи №10 м. Бахмута з волонтерами потягу єдності України «Труханівська Січ»

Останні статті на сайті