Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 165 гостей.

Верховна рада України

Великоднє свято у дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка»

Переглядів: 3208
04.05.2016 - 11:05

Різнобарвні яєчка та писанки, різні конкурси і змагання – не тільки в цьому полягає Великдень у дитячому садку. Основне завдання, донести всю важливість свята, лягає на плечі вихователів — розповісти, «що таке добре, а що таке погано», навчити дітей відповідати за свої вчинки.

Протягом тижня вихованці дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» на заняттях розписували намальовані на папері яйця, складали, хто швидше, розрізані на декілька частин картонні шаблони писанок, грали у музичні ігри «Писанка», «Вгадай у кого писанка?», «Вербич», вивчали великодні вірші.

28 квітня керівник музичний Олена Трофименко разом з вихователями середньої та старшої груп провели музичну виставу для дошкільнят «Великодня казочка». Діти водили весняні хороводи «Ой минула вже зима», «Подоляночка», співали пісні про весну та писанки, грали в ігри «Чия писанка покотиться далі?», «Склади писанку».

Дітлахи отримали величезне задоволення від того, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси у святкування Великодня.

Протягом тижня вихованці дошкільного навчального закладу ясел-садка №39 «Кульбабка» на заняттях розписували намальовані на папері яйця, складали шаблони писанок, грали у музичні ігри, вивчали великодні вірші.

Останні статті на сайті