Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 95 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До Дня Перемоги у другій Світовій війні

Переглядів: 2692
05.05.2016 - 06:48

4 травня 2016 у міській бібліотеці для дітей, з метою національно-патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни, відбувся лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?» для учнів загальноосвітніх шкіл № 7 та № 11. Захід було проведено спільно зі Школою мистецтв м. Артемівська.

Викладач Школи мистецтв Галина Володимирівна Кольцова у формі лекції-бесіди розповіла дітям про музику часів Другої Світової війни. Вона підкреслила, що пісні допомагали морально йти до Перемоги, піднімали бойовий дух солдат.

У виконанні учнів Школи мистецтв для присутніх прозвучали композиції: «Три сурми», «Я хочу, чтобы не было більше войны», «Я України син», «И все о той весне», «Травневий вальс» та «Східний вальс». Учасники заходу змогли відчути неймовірну атмосферу Перемоги, яку доповнили книжкова виставка «Вогонь війни у пам’яті народній» та виставка робіт учнів художнього відділення Школи мистецтв м. Артемівська «Весна Перемоги» (викладач Н. Б. Сапаргелдієва).

Усі бажаючі можуть ознайомитися з виставками, завітавши до міської бібліотеки для дітей (вул. Миру, 40) до 11 травня 2016 року.

4 травня 2016 у міській бібліотеці для дітей, з метою національно-патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни, відбувся лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?» 4 травня 2016 у міській бібліотеці для дітей, з метою національно-патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни, відбувся лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?» 4 травня 2016 у міській бібліотеці для дітей, з метою національно-патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни, відбувся лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?» 4 травня 2016 у міській бібліотеці для дітей, з метою національно-патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни, відбувся лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?»