Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 150 гостей.

Верховна рада України

Пам’ять безсмертна…

Переглядів: 1641
11.05.2016 - 11:34

У школі-інтернаті №1 за підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли виховні заходи, присвячені 71-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

Класні керівники 1-9 класів провели уроки  мужності «Пам`ять про Вас у нашім серці жива». На цих уроках учні поглибили свої знання про історичні події війни, переглянули відеофрагменти про жертви Холокосту, заочно познайомилися із земляками-героями Другої світової війни.

До пам’ятних дат була оформлена виставка дитячих малюнків «Квіти Перемоги» та літературна поличка «Встеляйте квітами шляхи бійцям, що мир несли в наш край» з презентацією літератури про війну, фотоматеріалів про героїв Другої світової війни тощо.         Школярі підготували чудові малюнки та стіннівки, на яких зображені «вічний вогонь», символ миру – голуб, вітальні листівки. У конкурсі малюнків на асфальті «Світ без війни» діти малювали різнокольоровою крейдою мирне та світле майбутнє, де немає місця зброї, смертоносним вибухам та пострілам.

Вихованці навчального закладу взяли участь в акції «Турбота». Учні надали посильну допомогу по господарству дітям війни, ветеранам педагогічної праці Жестовській Г.М., Григор’євій Ю.С., Корнієнко В.А.

Зустріч учнів з ветеранами, дітьми війни пройшла під навою «Дитинство, опалене війною». На урочистому заході були присутні члени міської ради ветеранів Гераскіна А.І., Лукашевич Р.В. Спілкування продовжилося і під час солодкого столу, коли за чашкою ароматного чаю ветерани поділилися спогадами про ті важкі та незабутні час

На загальношкільному заході «Тихі зорі вічної пам`яті» до уваги учнів, педагогів та гостей-ветеранів було представлено міні-спектакль, який розповів глядачам про те, як війна обірвала світлі надії тисячам людей. Додав яскравості тематичному спектаклю мультимедійний відеоролик «Незламна». По завершенню святкового заходу була оголошена хвилина мовчання та запалена свічка пам`яті. Всіх запрошених ветеранів учні привітали квітами та виготовленими власноруч вітальними листівками.

Пам’ять безсмертна…Пам’ять безсмертна…Пам’ять безсмертна…Пам’ять безсмертна…Пам’ять безсмертна…

Останні статті на сайті