Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Вічний вогонь клекоче: «Люди! Не треба війни»

Переглядів: 3325
11.05.2016 - 11:36

На виконання плану заходів, розроблених Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у Часовоярській школі №17 пройшли заходи до Дня Пам’яті та Примирення.

На уроках мужності учні згадали трагічні сторінки Другої світової війни, переглянули фільми про героїзм та самопожертву людей, які вистояли і перемогли у боротьбі з фашистськими окупантами. У гості до школярів завітали ветеран Другої світової війни Нарвойт Юрій Валер’янович, ветеран Другої світової війни, кавалер 5-ти орденів, Почесний житель м. Часів Яру, представники Збройних сил України. На урочистому заході діти зворушливо читали вірші, виконували пісні воєнних років, інсценували уривки. Юрій Валер’янович розказав про своє дитинство, згадав історії зі своєї військової служби, звернувся до дітей з проханням пам’ятати: якою ціною солдати відстоювали мир.

Сергій, один із запрошених військових, наголосив на тому, що солдати і тоді, і зараз захищають свій рідний край, турбуються про майбутнє України і бажають бачити її розвиненою квітучою країною.

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші діди та прадіди у боротьбі за мир, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Нехай земля радує щедрим колосом, чисте мирне небо – сонячними погожими днинами, а діти – радісним сміхом і дзвінкоголосими піснями.

Вічний вогонь клекоче: «Люди! Не треба війни»Вічний вогонь клекоче: «Люди! Не треба війни»Вічний вогонь клекоче: «Люди! Не треба війни»Вічний вогонь клекоче: «Люди! Не треба війни»