Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Презедент України

«В єдності сила»

Переглядів: 1560
15.05.2016 - 05:17

14 травня 2016 року, делегація з числа представників Печерської райдержадміністрації та представників громадськості, які відправилась на Схід України з метою передачі близько 20-ти тонн гуманітарної допомоги для переселенців , прибули до Бахмуту

В рамках благодійної акції «В єдності сила», ініційованої головою Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергієм Мартинчуком, печеряни привезли у місто продукти харчування, канцелярію та спортивний інвентар, теплі речі, взуття, засоби гігієни та інше.

Зібрана гуманітарна допомога – заслуга небайдужих жителів Печерського району, результатом спільних зусиль яких стало близько 20 тонн гуманітарної допомоги.

На урочистому концерті з нагоди прибуття гостей у наше місто, заступник міського голови Тетяна Куліш нагородила листом подяки присутнього на святі Анатолія Невмержицького - заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністраці та передала слова вдячності та лист подяки голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергію Мартинчуку. Також киянам вручили пам’ятні подарунки на згадку про наше місто від міського голови Олексія Реви.

Окрім гуманітарної допомоги, київськи гості привезли до Бахмуту талановитих артистів, які подарували усім присутнім своє мистетство.

«В єдності сила»«В єдності сила»«В єдності сила»«В єдності сила»«В єдності сила»«В єдності сила»«В єдності сила»

Останні статті на сайті