Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Майстер-клас з петриківського розпису

Переглядів: 3410
16.05.2016 - 12:02

Петриківський розпис – візитна картка України, традиційне народне мистецтво. Це не тільки яскраво, сонячно, красиво, але ще й дуже модно. У цьому змогли переконатися всі, хто прийшов на майстер-клас суботнього ранку 14 травня 2016 року до центральної міської бібліотеки.

Своїм знанням та умінням поділилася майстер сучасного декоративно-прикладного мистецтва Воліна Олександра Борисівна. Вона ознайомила присутніх зі зразками найпоширеніших орнаментів Петриківки та показала основні техніки виконання розпису. Допомагала опановувати навичками розпису Шевченко Галина Миколаївна. Захід пройшов в теплій, дружній, навіть домашній обстановці. Усі учасники залишились задоволеними та отримали багато цікавої інформації.

Всіх, хто не зміг потрапити на майстер-клас Воліної Олександри Борисівни, запрошуємо ознайомитися з її персональною виставкою, яка буде діяти в центральній міській бібліотеці до кінця травня.

Майстер-клас з петриківського розписуМайстер-клас з петриківського розписуМайстер-клас з петриківського розписуМайстер-клас з петриківського розписуМайстер-клас з петриківського розписуМайстер-клас з петриківського розпису