Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Учні та вчителі школи №10 м. Бахмута – призери обласного етапу конкурсу «Створи шедевр»

Переглядів: 1788
19.05.2016 - 13:48

Учні школи №10 м. Бахмут взяли участь в обласному інтернет-конкурсі літературно-мистецької та педагогічної медіатворчості із зарубіжної літератури «Створи шедевр».

Мета конкурсу – підтримка обдарованого учнівства Донецької області, розвиток медіакультури педагогів і школярів. У творчих змаганнях взяли участь понад 180 учнів та вчителів. Конкурс проводився у 4 номінаціях: «Літературна кав’ярня», «Медіаконтент юного словесника», «Методичні новації» (персональний веб-сайт (блог) учителя-філолога), «Англомовні буктрейлери «Книга в кадрі».

За результатами протоколів засідання фахового журі обласного конкурсу були визначені переможці, серед яких є й представники школи №10. Дипломом ІІ ступеня у номінації «Методичні новації: веб-сайт керівника методичного об’єднання» нагороджено учителя зарубіжної літератури Жукову Галину Василівну за веб-сайт «Методичне об’єднання вчителів зарубіжної літератури» Дипломом ІІІ ступеня у номінації «Медіаконтент юного словесника: відеофільми, відеоколажі, плейкасти, буктрейлери» нагороджено учнів 10 класу Мазурова Олександра та Целоусова Артема за буктрейлер за книгою Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста». Дипломом ІІІ ступеня у номінації «Медіаконтент юного словесника: комп’ютерні колажі, постери, афіші» нагороджено ученицю 5-Б класу Жукову Катерину за колажі для вивчення творчості М.Цвєтаєвої у 5-му класі