Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»

Переглядів: 1678
24.05.2016 - 08:13

24 травня 2016 року У Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Вже другий рік спартакіада проходить у місті та збирає команди усієї області. У цьому році обласним фондом страхування від нещасних випадків на виробництві зібрано 146 спортсменів з 21 міста та району нашої області.

Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» - це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві. Четверта Всеукраїнська спартакіада проводилася у два етапи: І етап – відбірні змагання – у місті Бахмут; ІІ етап – всеукраїнські фінальні змагання - на базі спортивного комплексу «Юність» (м. Ужгород).

Спортсмени будуть змагатися з таких видів спорту, як дартс, армреслінг, настільний теніс, шахи, баскетбол та підйом гирі.

Серед присутніх, на урочистому відкритті змагань гостей була присутня секретар Бахмутської міської  ради Світлана Кіщенко, яка побажала учасникам нових перемог та міцного здоров’я.

Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»Бахмуті відбулося відкриття Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»