Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Презедент України

День слов’янської писемності у школі №12 м. Бахмута

Переглядів: 2016
26.05.2016 - 09:37

З метою виховання майбутнього покоління у дусі патріотизму, пошани до своєї історії, культури, мови у школі №12 пройшли заходи до Дня слов’янської писемності та мови.

Учні 7-8 класів прослухали бібліотечні уроки «Дорогами тисячоліть до слов’янської писемності», які провели бібліотекар Ольга Никонорова та учитель української мови та літератури Тетяна Скиба. У класах пройшли тематичні інформаційні бесіди та години спілкування «Мова – духовний скарб народу», на яких учні говорили про світ слов’янської писемності та культури, ознайомились із відомостями про слов’янських просвітителей Кирила та Мефодія, говорили про те, як взагалі виникла книга, як виникла наша рідна українська мова.

Головний акцент учителі та класні керівники зробили на те, що треба вчити та поважати свою рідну мову.

З метою виховання майбутнього покоління у дусі патріотизму, пошани до своєї історії, культури, мови у школі №12 пройшли заходи до Дня слов’янської писемності та мови.З метою виховання майбутнього покоління у дусі патріотизму, пошани до своєї історії, культури, мови у школі №12 пройшли заходи до Дня слов’янської писемності та мови.З метою виховання майбутнього покоління у дусі патріотизму, пошани до своєї історії, культури, мови у школі №12 пройшли заходи до Дня слов’янської писемності та мови.