Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Ми однієї козацької крові

Переглядів: 2838
30.05.2016 - 07:38

27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова. Гості познайомили присутніх зі своєю творчістю.

Поет Іван Гентош декламував свої вірші про війну на Сході, сповнені болем і тугою за загиблими героями. Але не розпач, а віра і надія переповнюють ці рядки. Письменник Осмир Митренко розповів про свої дослідження голодомору і презентував історичну повість «Скіт». Поетеса Віра Олеш також читала присутнім свої вірші: про жінку-берегиню, про мову, про  кобзарство. На згадку про зустріч вона подарувала бахмутчанам пташку-оберіг. Музичний керівник самодіяльного ансамблю  «Джоломіги» Андрій Яцків  розповів про походження назви свого колективу. Джоломіга – це музичний інструмент у вигляді двох сопілок, поширений у Карпатах. Талановито і емоційно звучали у виконанні музикантів гуцульські коломийки, закарпатська мелодія, буковинський наспів. Усі присутні були вражені зворушливим виконанням пісні «Україно! Ти – моя молитва».

Автори подарували бібліотеці свої твори і книги українських письменників. Запрошуємо читачів ознайомитися з ними.

27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова. 27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова. 27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова. 27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова. 27 травня 2016 року в рамках проекту «Акція братання із Заходу – на Схід» до міської бібліотеки для дітей завітали волонтери, письменники, поети і музиканти із Львова.