Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

На засіданні виконкому Бахмутської міської ради був заслуханий звіт спостережної комісії при виконкомі Артемівської (після перейменування – Бахмутської) міської ради

Переглядів: 2993
25.05.2016 - 10:49

18.05.2016 року на засіданні виконкому Бахмутської міської ради був заслуханий звіт спостережної комісії при виконкомі Артемівської (після перейменування – Бахмутської) міської ради  (далі -  спостережна комісія) про підсумки роботи спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради за 2015 рік (рішення виконкому Бахмутської міської ради від 18.05.2016 № 114).

У 2015 році спостережна комісія здійснювала  загальний громадський контроль за дотриманням прав і законних інтересів засуджених до позбавлення волі, які відбувають покарання в Артемівській установі виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 6) (далі – установа), засуджених, види покарань яких не пов'язані з позбавленням волі, і які перебувають на обліку в Артемівському міжрайонному відділенні  кримінально-виконавчої  інспекції  Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (далі – кримінально-виконавча інспекція).

У 2015 році  згідно піврічних планів роботи, затверджених рішеннями спостережної комісії, було проведено  12 засідань, на яких були розглянуті  13 питань.

Спостережна комісія   веде облік осіб умовно-достроково звільнених від відбування покарання. Протягом 2015 року поставлено на облік 38 осіб звільнених з місць позбавлення волі.

На облік до  Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області  у 2015 році стало 72 особи звільнені з місць позбавлення волі.

Станом на 01.01.2016 року на обліку в кримінально-виконавчій інспекції знаходилося  698 осіб.

Протягом 2015 року до Артемівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді звернулася 81 особа, до  управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради звернулося 14 осіб звільнених з місць позбавлення волі, до Артемівського міського  центру зайнятості з питання працевлаштування звернулися 17 осіб звільнених з місць позбавлення волі.

Із зазначеними особами була проведена робота  по адаптації до нових умов життя, профілактики правопорушень та вторинного скоєння злочину, яка полягала в наданні соціальної, психологічної допомоги, допомоги  в оформленні паспортних документів,  відновленні соціальних зв'язків, у лікуванні, працевлаштуванні  на підприємства міста через Артемівський міський центр зайнятості.

Спостережна комісія при виконкомі Артемівської міської ради і надалі буде продовжувати роботу щодо  організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених осіб, своєчасного обліку звільнених осіб, у тому числі звільнених умовно-достроково.

Останні статті на сайті