Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 154 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Острів дитинства на планеті Земля

Переглядів: 2138
01.06.2016 - 13:20

31 травня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 7 до Міжнародного Дня захисту дітей було проведено свято-подарунок «Острів дитинства на планеті Земля».

Бібліотекарі Мамонова Л.М. та Смелянська І.І. розказали дітям про історію заснування Дня захисту дітей та його прапор, про права дитини. Крім цього, маленьких гостей познайомили з творами сучасних дитячих письменників.

Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах та вікторинах, читали вірші про Україну, мир та дружбу. Бібліотекарі привітали дітей зі святом, з початком літніх канікул та пригостили їх цукерками.

31 травня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 7 до Міжнародного Дня захисту дітей було проведено свято-подарунок «Острів дитинства на планеті Земля». 31 травня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 7 до Міжнародного Дня захисту дітей було проведено свято-подарунок «Острів дитинства на планеті Земля». 31 травня 2016 року в бібліотеці-філіалі № 7 до Міжнародного Дня захисту дітей було проведено свято-подарунок «Острів дитинства на планеті Земля».

Останні статті на сайті