Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 262 гостя.

Верховна рада України

Мистецтво впевнених кроків до перемоги НВК №11 м. Бахмута

Переглядів: 3073
07.06.2016 - 13:07

За багаторічною традицією педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року.

Директор НВК Лариса Хмельницька привітала присутніх зі святом. Аналізуючи діяльність закладу, вона зазначила, що навчальний заклад знаходиться в постійному пошуку, педагогічний колектив експериментує, шукає нові форми, нові педагогічні технології, новинки наукової та педагогічної думки. Директор подякувала батькам за співпрацю та щирий відгук на всі шкільні ініціативи.

Крок за кроком шкільна родина навчального закладу здійснювала сходження сходинками обдарованості. 317 учнів були нагороджені грамотами, дипломами за високі досягнення в олімпіадах, інтелектуальних та творчих конкурсах, фестивалях, спортивних змаганнях та форумах. Батьківська піклувальна рада підготувала для кожного учня солодкий подарунок.

25 педагогів НВК були відзначені грамотами та подяками за сумлінну працю, значні досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Творчо та спортивно обдаровані діти подарували присутнім свої пісні, танці, циркові номери.

«Не зупинятися на досягнутому. Крокувати впевнено вперед» - під таким гаслом живе й працює НВК №11 м. Бахмута.

Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року. Педагоги, учні та батьки школи-ліцею №11 м. Бахмута зустрілися в актовій залі музичного училища на творчому звіті, щоб підвести підсумки навчального року.