Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Верховна рада України

Мовний табір у школі №12 м. Бахмута

Переглядів: 3158
08.06.2016 - 06:25

Почалось літо. Кожен вибирає справу для себе сам. Хтось вже відпочиває у літніх таборах, хтось поїхав до родичів, хтось мандрує країною. А ось діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі.

На початку червня відбулося відкриття табору «Дружба». Учителі іноземних мов Лариса Богданцева, Тетяна Пухальська, Валентина Неклеса, Галина Дронова, Юлія Ясинська привітали учнів з початком роботи мовного табору, мета якого – дізнатися багато нового про життя у європейських країнах та в Україні, спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності: в ігрових та концертних програмах, театральних виставах тощо.

Діти переглянули презентацію і ознайомились з режимом, планом роботи табору, взяли участь в анкетуванні, іграх, під час яких учні спілкувалися англійською, німецькою та французькою мовами.

6 червня у таборі відбувся конкурс малюнків на асфальті «We love Ukraine» («Ми любимо Україну»), у якому були задіяні учні 1-5 класів. Учителі Ірина Горбажий та Юлія Ясинська в ігровій формі повторили з дітьми різних вікових категорій лексику за темою «Ukraine», вивчили назви символів нашої держави, пригадали основні географічні назви українською та відтворили їх англійською мовою. Завершенням заняття став конкурс малюнків на асфальті за темами: «I love Ukraine» («Я люблю Україну»), «Ukraine is our Motherland» («Україна – наша Батьківщина»), «Ukraine is European country» («Україна – європейська держава»). Діти залюбки взяли участь у конкурсі та творчо підійшли до виконання завдань.

Діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі «Дружба».Діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі «Дружба».Діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі «Дружба».Діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі «Дружба».Діти школи №12 м. Бахмута розпочали роботу в мовному таборі «Дружба».

Останні статті на сайті