Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 154 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

В Бахмуті пройшла патріотична акція «Єдина соборна Україна»

Переглядів: 1534
14.06.2016 - 20:30

14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.

Під час заходу радник голови МВС України Іван Стойко розповів, що організатори цієї акції хотіли показати, що Україна єдина, а також підтримати дух мешканців східних областей країни.

«Ми хочемо підняти дух українців тут, на Сході, і сказати, що вони не одні. Ми разом, тому що ми – єдина Україна від Карпат до Чорного моря, і Галичина, і Слобожанщина, і Донбас, і Поділля – всі ми разом. Ми – українці. Це – наша земля, це – наша велика родина, і ми нікому не віддамо її. Ми будемо стояти до кінця за свою волю, за свою свободу», - сказав Іван Стойко.

 Під час заходу перед містянами виступили творчі колективи МВС, оркестр Національної гвардії України, волонтерів, а також ансамбль пісні й танцю ГУ НП України в Луганській області «Патруль».

Також в ході акції всіх жителів міста частували смачним кулішом.

14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.14 червня 2016 року на центральній площі міста Бахмут пройшла патріотична акція під гаслом «Єдина соборна Україна». Захід відбувся в рамках турне творчих колективів правоохоронних органів по містах Луганщини та Донеччини з нагоди Дня Конституції України.

Останні статті на сайті