Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 148 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»

Переглядів: 1695
20.06.2016 - 16:03

Вже третій тиждень продовжуються роботи з ліквідації поривів на магістральному водоводі діаметром 400. Заявником при виявленні невідповідності прокладеної у кінці 2015 року труби була обрана стратегія ремонту ділянок, які вийшли із строю, та прокладення нової лінії водоводу з іншими технічними характеристиками. 

У зв’язку з аварією, яка сталася у 14:05 19 червня 2016 року, вночі з 19 на 20 червня працівниками КП «Бахмут - Вода» та представниками підрядної організації проводилися роботи з відновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний», які закінчилися у 7:00 ранку 20 червня. В ході робіт був ліквідований порив старої лінії водоводу, що дозволило наповнити резервуар для часткової подачі води.

Зараз продовжуються роботи  на новій лінії водоводу для відновлення водопостачання мікрорайону «Східний» в повному обсязі. 

Представники підрядної організації, які проводять ремонтні роботи за рахунок договору гарантійного зобов’язання зазначають, що існуючі пориви водоводу значно уповільнюють темп робіт з перемиканням на нову лінію.

 «Згідно технологічним нормам, процес пайки труб потребує їх охолодження при вуличній температурі, а це складає 2 години на один паяний шов. Усього , залишилось передбачених  для пайки швів – 30»,- відзначили вони.

Також є значна проблема з обладнанням :  паяльних апаратів, якими проводяться роботи – два на весь регіон.

Адміністрація КП «Бахмут - Вода» та представники підрядної організації приносять вибачення за незручності та наголошують на тому, що водопостачання у повному обсязі буде поновлено до кінця червня.

Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»Про стан виконання робіт з поновлення водопостачання у мікрорайоні «Східний»