Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Вихованці «Веселкової країни» побували у Святогірську

Переглядів: 2386
24.06.2016 - 10:07

З метою реалізації Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, реалізації прав кожної дитини на повноцінний відпочинок та гідного відзначення 20-тої річниці Конституції України у 2016 році, у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.

Вихованці пришкільного майданчика «Веселкова країна» з вчителями та батьками мали можливість під час подорожі милуватися живописним краєвидом рідного краю. Учні відвідали Свято-Успенську Святогірську Лавру, Миколаївську церкву, Успенський собор, де запалили свічки за мир і злагоду на Україні і здоров’я своїх рідних, побували на могилі затворника ієросхимонаха Іоанна, який 17 років був у затворі від світу.

Як справжні мандрівники, діти разом із дорослими, зробили привал на березі річки Сіверський Дінець, де спробували справжній козацький куліш, який із задоволенням приготували працівники турфірми «BONTURISTO».

Наприкінці подорожі дітей чекав справжній сюрприз – катання на моторному човні.

З радісним, підвищеним настроєм учні повернулися додому. Враженнями про екскурсію діти з захопленням ділилися і з однокласниками, і з батьками, і з учителями! «Коли ми ще поїдемо на екскурсію?» - питання, що лунало найчастіше. А це – найкращій показник, що подорож вдалася.

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 напередодні свята була організована цікава подорож до міста Святогірська.

Останні статті на сайті