Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Промоція мирної Донеччини в Україні та за її межами

Переглядів: 1995
15.07.2016 - 11:37

Донецькою обласною державною адміністрацією розпочато новий промоційний проект «Мирна Донеччина: відновлення, розвиток та перспективи», що втілюється в рамках реалізації  плану популяризації інвестиційних переваг України.

Даний проект має на меті відновлення позитивної ділової репутації мирної сторони Донецької області, піднесення її міжнародного авторитета та формування інвестиційно привабливого іміджу.

Реклама конкурентоспроможності індустрії економіки дозволить адміністрації та діловим колам найбільш ефективно  взаємодіяти з різними цільовими аудиторіями: інвесторами, міжнародними донорськими організаціями, експертними ринками, туристами, потенційними жителями, кваліфікованими мігрантами та іншими.

Зважаючи на те, що промислові регіони відомі своїми підприємствами та продукцією, в промоційних матеріалах окрема увага приділятиметься саме експортно-орієнтованим суб’єктам підприємницької діяльності та виробникам специфічних, унікальних, брендових товарів.

В рамках реалізації промоційного проекту «Мирна Донеччина: відновлення , розвиток та перспективи» буде розроблено двомовний (українська/англійська) каталог, який, крім іншого іміджево-інформаційного матеріалу, міститиме портфель інноваційно-інвестиційних проектів.

Для гідної презентації саме Вашого підприємства/проекту/продукції перед потенційними донорами та партнерами Донецька обласна державна адміністрація звертається до керівників підприємств, ділових кіл регіону, представників малого та середнього бізнесу та інших зацікавлених осіб залучитися до підготовки каталогу. Зауважуємо, що значною мірою інвестиційний імідж регіону залежить від ділової репутації суб’єктів підприємницьких кіл. Тому впевнені, що Ваша комерційна зацікавленість сприятиме розробці якісних та достойних актуальних пропозицій щодо експортного потенціалу та інвестиційних проектів, які можуть бути запропоновані інвесторам до співфінансування.

Заповнений  бланки анкет (додається) просимо до 20.07.2016 надіслати з поміткою «Промоційний каталог» на електронну адресу Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради  artrada@i.ua

Останні статті на сайті