Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Урядовий портал

Насичене життя табору «Вогник»

Переглядів: 3109
22.07.2016 - 12:36

Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи. Наприклад такі, як веселе розважальне шоу-гра «Шарах-шоу».

Під час його проведення діти бавились, грали з різнокольоровими повітряними кульками. Конкурсна програма була цікава та захоплива, особливо для наймолодших загонів, бо кулька для дитини символ свята та веселощів.

Одного дня табір «Вогник» перетворився в острів «Робінзона Крузо». Діти та дорослі поринули у світ непізнаного та цікавого. Усі загони були активними учасниками незвичайної ігрової програми.

Наступного дня «Вогник» вітав своїх спортсменів-переможців під час закриття малих Олімпійських ігор. Переможці отримали свої нагороди – грамоти та творчі вітання від загонів: акробатичні номери, танці, веселі спортивні пісні. Наприкінці свята табір заспівав свою пісню спорту, дружби, здоров’я.

І ось настала пора прощатися. Чудова країна під назвою «Вогник» запросила всіх своїх друзів на святковий концерт, якому передувала урочиста лінійка закриття. Всі таланти «Території дитинства-Вогник» були на сцені. Емоції переповнювали всіх присутніх. Після закінчення концерту естафету прийняв розважальний центр «Побєда». І розпочався танцювальний марафон.

Сумно прощатися з I зміною. Але з 30 липня починаються зйомки нової серії - «Вогник - перезавантаження – II зміна». Ми будемо раді вітати вас у нашому таборі!

Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи. Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи. Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи. Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи. Майже кожного дня в оздоровчому заміському таборі «Вогник» відбуваються різноманітні цікаві заходи.

Останні статті на сайті