Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Верховна рада України

Увага населення! В Україні збільшується кількість випадків смертельного травматизму у водопровідно-каналізаційних господарствах

Переглядів: 1986
29.07.2016 - 06:03

Один з яких трапився 28.06.2016 р. у приватному домоволодінні у м. Черкаси, в якому під час очистки каналізаційного колодязя смертельно отруїлися 3 особи.

Основними причинами отруєння є: виконання робіт без засобів індивідуального захисту; виконання робіт в приміщеннях необлаштованих припливно-витяжною вентиляцією, внаслідок чого накопичуються шкідливі речовини та небезпечні гази; неякісне навчання персоналу з безпечних методів і прийомів виконання робіт.

З метою запобігання виникнення подібних нещасних випадків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради попереджає населення про небезпеку самовільного виконання робіт з очищення каналізаційних колодязів приватних домоволодінь та рекомендуємо залучати до виконання цих робіт спеціалізовані організації, які мають необхідний дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: газонебезпечних робіт, робіт в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі.

Останні статті на сайті