Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Моя мирна країна»

Переглядів: 2155
12.08.2016 - 05:43

Робота з патріотичного виховання  багатогранна, різнопланова, вона ведеться по багатьом  напрямкам. Одним з таких напрямків є  різноманітні майстер – класи. «Моя мирна країна» - таку назву мала творча година, що пройшла 10 серпня в «Бахмутському міському народному Домі» разом з керівником колективу декоративно-прикладного мистецтва «Казкова майстерня» Тетяною Лаптевою.

Через творчість діти ознайомилися з національними символами України та їх значенням, бо   важливо  з раннього дитинства закласти  в сприйнятливу душу малюків людські цінності, зародити  інтерес до  освоєння  рідної культури, історії  своєї  країни.

Діти малювали прапор своєї Батьківщини, яскраві квіти та голуба, мріючи про мир на рідній землі. Завдяки специфіці малювання окремих елементів - пальцями, петриківський розпис може перетворитися в захоплюючий процес навіть для самих маленьких.

Під час творчої години діти не тільки ознайомилися з культурною спадщиною України, але й отримали багато задоволення та чудовий настрій. 

10 серпня в «Бахмутському міському народному Домі» пройшла  творча година «Моя мирна країна»10 серпня в «Бахмутському міському народному Домі» пройшла  творча година «Моя мирна країна»10 серпня в «Бахмутському міському народному Домі» пройшла  творча година «Моя мирна країна»