Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Хочу на сцену

Переглядів: 2454
19.08.2016 - 12:06

Літо – пора канікул та напруженої підготовки школи до нового навчального року. У школі №10 м. Бахмута, як і в інших навчальних закладах, проводяться ремонтні роботи у кабінетах та холах. Батьки разом з вчителями та працівниками школи створюють комфортні умови для навчання своїх дітей. Проте школа №10 зустріне своїх учнів не тільки відремонтованими кабінетами, а й новою акустичною апаратурою.

Необхідність придбання апаратури виникла давно. Школа є опорною на окрузі «Перспектива-ПЛЮС», а також культурним центром Східного мікрорайону міста. Щорічно у закладі проводяться Свята мікрорайону, які відвідують близько тисячі жителів. Шкільне життя наповнено тематичними заходами, лінійками, флешмобамі, які спрямовані на виховання творчої та соціально-активної особистості. Учні школи беруть участь у міських конкурсах, фестивалях і займають призові місця. Щороку в червні у навчальному закладі працює пришкільний оздоровчий табір «Казкова країна» для дітей пільгових категорій, в якому відпочивають більше 60 учнів. Для організації дозвілля дітей у таборі щодня необхідно музичне оформлення.

Виходячи з цього, з метою поліпшення рівня проведених заходів та підвищення іміджевої привабливості школи, ініціативна група педагогів, за підтримки батьківського комітету та органів учнівського самоврядування, розробили проект «Хочу на сцену». Проект підтримали на рівні виконкому Бахмутської міської ради, і вже влітку школа отримала музичну апаратуру, а саме: активну акустику, мікшерний пульт, радіосистему з 2-х мікрофонів та набори шнурів загальною вартістю біля 20 тис. грн.

Педагогічний та учнівський колективи щиро вдячні виконкому Бахмутської міської ради за проведення міського конкурсу міні-грантів, що спрямований на реалізацію соціальних ініціатив; Управлінню освіти Бахмутської міської ради – за підтримку та допомогу при оформленні фінансових документів; батькам – за матеріальну підтримку такої необхідної для сучасної школи справи.

Шановні дорослі, вже зовсім скоро завдяки вам на весь Східний мікрорайоні будуть дзвінко лунати дитячі голоси!

Школа №10 зустріне своїх учнів не тільки відремонтованими кабінетами, а й новою акустичною апаратурою.Школа №10 зустріне своїх учнів не тільки відремонтованими кабінетами, а й новою акустичною апаратурою.

Останні статті на сайті