Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 142 гостя.

Презедент України

Святкування Дня Незалежності України у Бахмуті

Переглядів: 2403
24.08.2016 - 18:19

З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста.

У Бахмутському парку культури і відпочинку колективом Бібліотеки для дітей була організована розважальна ігрова програма «В сонячних променях рідної країни» для самих маленьких бахмутчан, які мали змогу брати участь в конкурсах, та змаганнях, за що були нагороджені солодкими призами.

На площі Свободи пройшов патріотичний флеш-моб «Розфарбуй візерунок», де жителі та гості міста продовжили розмальовувати найдовшу вишиванку на асфальті.

Колектив Бахмутського міського народного Дому порадував городян концертом  «Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі», в рамках якого проходили конкурси для дітей на знання символів України.

На центральній площі міста пройшов мітинг-концерт за участю громадських організацій міста, волонтерів та військовослужбовців. Працював майданчик громадських ініціатив, проходили майстер-класи та фотовиставка.

Крім того, всі бажаючі змогли насолодитися концертно-розважальною програмою колективу міського центру культури та дозвілля ім. Є. Мартинова «Країна щастя і добра» та долучитися до участі у молодіжній патріотичній акції «Ми любимо свою країну».

З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста. З нагоди Дня незалежності України в Бахмуті пройшли розважальні та патріотичні акції для жителів та гостей міста.

Останні статті на сайті