Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Виявлено підприємство, яке незаконно використовувало найману працю 83 осіб

Переглядів: 2170
29.08.2016 - 10:16

Співробітниками Артемівської ОДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області та оперативним управлінням ГУ ДФС у Донецькій області спільно з спецпідрозділом «Фантом» ДФС України виявлено факт незаконного використання найманої праці людей.

За результатами опрацювання інформації з мережі Інтернет стосовно підприємства ТОВ «Українські конструкції» працівниками Артемівської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області встановлено здійснення підприємством виробництва садових металевих колисок з ротангу на території орендованих приміщень заводу з обробки кольорових металів у м. Бахмут, з використанням праці неоформлених належним чином найманих працівників.

Проведено фактичну перевірку даного підприємства, за результатом якої встановлено використання роботодавцем праці 83 найманих осіб без належного оформлення трудових відносин, що підтверджено письмовими поясненнями.

Матеріали перевірки спрямовано до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів в частині порушення законодавства про працю, передбаченого ст. 172 Кримінального кодексу України. По факту вчиненого правопорушення Бахмутським відділом поліції ГУ НП в Донецькій області відкрито кримінальне провадження яке зареєстровано в ЄДРДР за ч.1 ст. 172.

Останні статті на сайті