Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Завершення приємного відпочинку для переселенців на турбазі «Серебряная пуща»

Переглядів: 2213
29.08.2016 - 10:31

Протягом літнього періоду 15 сімей (52 людини,  з них –28 дітей віком від 1,5 до 18 років) внутрішньо переміщених осіб із Горлівки, Дебальцево, Донецька, завдяки підтримці депутата Бахмутської міської ради Сакали Володимира Васильовича мали змогли насолодитися десятиденним відпочинком на базі «Серебряная пуща», що на березі Дінця. Всього для сімей ВПО в поточному році Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано 2 заїзди.

Як було обіцяно, переселенці поділилися своїми враженнями після відпочинку. І діти, і батьки одностайно заявили, що відпочинок приніс масу вражень та заряд позитивних емоцій. Сім’ї дуже задоволені створеними комфортними умовами для проживання та відпочинку. Діти майже увесь день гралися на дитячому майданчику. Аромат квітів, соснового лісу та свіже повітря допомогли сім’ям вимушених переселенців заспокоїтись на нормалізувати своє самопочуття. Усі сім’ї здружилися та допомагали один одному.

Особливо вдячні переселенці Володимиру Васильовичу Сакали та адміністрації турбази, які вже другий рік не забувають про внутрішніх переселенців та дарують влітку дивовижний відпочинок.

До побачення, «Серебряная пуща»!

Протягом літнього періоду 15 сімей внутрішньо переміщених осіб із Горлівки, Дебальцево, Донецька, завдяки підтримці депутата Бахмутської міської ради Сакали В.В. мали змогли насолодитися десятиденним відпочинком на базі «Серебряная пуща»Протягом літнього періоду 15 сімей внутрішньо переміщених осіб із Горлівки, Дебальцево, Донецька, завдяки підтримці депутата Бахмутської міської ради Сакали В.В. мали змогли насолодитися десятиденним відпочинком на базі «Серебряная пуща»