Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 242 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгу

Переглядів: 4388
31.08.2016 - 13:51

31 серпня 2016 року в 14.00 в центральній міській бібліотеці Бахмутський письменник презентував нову книгу під назвою «Камера смерті», у якій описуються події 1943 року, які пройшли у місті під час фашистської окупації, зокрема – поховання заживо людей у алебастрових шахтах.

На зустрічі з нагоди презентації книги були присутні представники міської влади, духовенства, громадськості міста, підприємств та засоби масової інформації.

На початку зустрічі Володимир Черепков ознайомив присутніх з змістом книги, розповів про події 1943 року, які відбувалися у нашому місті та подякував присутнім за зустріч.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко, яка була присутня на заході, відзначила, що книга«Камера смерті» повинна бути у кожного бахмутчанина, щоб кожен знав, які жахливі події відбувалися у нашому місті.

«Ми повинні шанувати пам'ять тих подій, та робити усе, щоб більше таких трагедій на нашій землі не відбувалося»,- зазначила Світлана Кіщенко, та від міського голови Олексія Реви подякувала Володимиру Черепкову за внесок в історію міста та високі літературні досягнення.

Також з словами шани творчості автора виступили представники громади і підприємств та побажали Володимиру Черепкову успіхів в його пошуковій роботі, здоров'я і наполегливості в реалізації творчих планів.

Бахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгуБахмутський письменник Володимир Черепков презентував нову книгу