Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Міський голова Бахмута привітав ветеранів з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників

Переглядів: 2943
05.09.2016 - 08:31

5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників.

Міський голова зазначив, що з кожним роком стає все менше тих, хто захищав нашу Батьківщину і наш рідний край. «Нажаль в Бахмуті учасників визволення Донбасу залишилося зовсім небагато», - відзначив Олексій Рева.

90-річний Діденко Іван Филимонович, 93-річна Водяницька Зінаїда Андріївна, та 92-річний Голощапов Василь Семенович життєрадісно зустріли гостей, незважаючи на всі труднощі, які їм довелося подолати за роки життя.

Ветерани обговорили з міським головою хвилюючі проблеми, розповіли про своє здоров'я. Олексій Рева, в свою чергу, привітав ветеранів з наступаючим святом квітами, вручив привітальні адреси та матеріальну допомогу ветеранам.

5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників. 5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників. 5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників. 5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників. 5 вересня 2016 року міський голова Бахмута Олексій Рева привітав ветеранів Другої Світової з нагоди 73-ї річниці визволення міста та Донбасу від фашистських загарбників.

Останні статті на сайті