Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Трудовий десант «Чисте подвір’я» у Соледарській школі №14

Переглядів: 2982
13.09.2016 - 12:50

У першу робочу п’ятницю нового 2016-2017 навчального року учні Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 вийшли на подвір’я школи, щоб навести на ньому порядок.

Усі учні разом із класними керівниками взяли участь у трудовому десанті «Чисте подвір’я», у ході якого працювали на пришкільній території й впорядкували закріплені за класами ділянки.
Наймолодші прибирали шкільне подвір’я, старшокласники працювали на вулиці Червонофлотській, на якій розташована школа.
Найбільш складну роботу, вирубку кущів, визвалися зробити військовослужбовці зведеного загону 48 інженерної бригади, з якими школа тісно співпрацює вже довгий час, під керівництвом підполковника Олега Шамана. Адміністрація школи і педагогічний колектив їм щиро вдячні солдату Сергію Томіну і старшому солдату Юрію Нич за виконану роботу.
Проведення такого роду трудових десантів у школі – вже традиція, бо працюючи разом, діти привчаються до порядку, вчаться любити свою школу, своє місто, свою Батьківщину.

Трудовий десант «Чисте подвір’я» у Соледарській школі №14Трудовий десант «Чисте подвір’я» у Соледарській школі №14Трудовий десант «Чисте подвір’я» у Соледарській школі №14Трудовий десант «Чисте подвір’я» у Соледарській школі №14