Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

16 вересня 2016 року Донецька обласна служба зайнятості організовує прес-тур в місті Бахмут.

Переглядів: 3217
14.09.2016 - 12:05

Тема прес-туру - використання новітніх технологій та законодавчих стимулів роботодавців в роботі служби зайнятості Донецької області у вирішенні питань зайнятості на прикладі міста Бахмут, працевлаштування внутрішньо переміщених осіб за допомогою відеорезюме, надання роботодавцям компенсації єдиного соціального внеску та витрат на оплату праці ВПО.

В програмі туру:
- презентація успішної співпраці міського центру зайнятості з ПП «Перукарня «Візит» щодо працевлаштування після проходження стажування на новостворене робоче місце безробітної особи з категорії соціально вразливих верств населення;
- працевлаштування внутрішньо переміщених осіб: за допомогою відеорезюме у КЛПЗ «Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»; з наданням роботодавцю компенсації витрат на оплату праці у КП «Бахмут-вода»;
- приклад співробітництва центру зайнятості з Державним навчальним закладом «Артемівський професійний аграрний ліцей» щодо професійного навчання безробітних осіб.
Представники ЗМІ матимуть можливість поспілкуватись з роботодавцями, представниками служби зайнятості, навчального закладу, працевлаштованими за сприянням служби зайнятості особами.
Програму прес-туру розраховано на 3 години.
Збір учасників прес-туру о 10.00 біля приміщення Артемівського міського центру зайнятості (м. Бахмут, вул. Визволителів Донбасу, 13)
Контактні особи:        Чернишова Світлана, моб. тел.: 050-425-26-95
                              в м. Бахмут Лещенко Ірина, моб. тел. 050-065-92-68