Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 164 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмутській школі №2 тривають заходи в межах місячника «Увага! Діти на дорозі»

Переглядів: 2272
19.09.2016 - 12:58

Традиційно у Бахмутській школі №2 протягом вересня під час місячника «Увага: діти на дорозі!», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, проходить вивчення правил безпечної поведінки на вулицях і дорогах, тому що саме на початок навчального року припадає пік дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Головною метою місячника є збереження життя і здоров'я дітей на дорогах. За час літніх канікул діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно ж, забули правила безпечної поведінки на дорогах. До проведення заходів були залучені усі учні школи. Класні керівники, класоводи проводили бесіди-інструктажі з тем «Мій шлях до школи!», «Зі знаками дружи – не знатимеш біди». Протягом першої декади вересня в школі пройшли тематичні виховні заходи: «Азбука дорожнього руху» в 1-2 класах; практичні заняття «Правила безпеки під час переходу вулиці» в 3-4 класах; виховна година «Увага! Діти на дорозі!» в 5-6 класах та «Будь обережним на дорозі» в 7-8 класах.
З метою посилення нагляду за дітьми оновлено куточок безпеки дорожнього руху у вестибюлі школи. У шкільній бібліотеці створено книжкову поличку на дану тематику. Всіх дітей, батьків та відвідувачів школи дуже зацікавила розгорнута демонстрація тематичних дитячих малюнків «Безпека дорожнього руху». Проведено класні батьківські збори, де також розглядалися питання про безпечний перехід дітей зі школи додому та з дому до школи. Розробленні та узгодженні з батьками учнів схеми маршрутів «Дорога до школи», які оформлені у кожному учнівському щоденнику.
Отже, робота з даної теми виходить за межі місячника і має своє продовження в урочний та позаурочний час протягом усього навчального року. Мета такої безперервної роботи передбачає систему профілактики та зменшення в цілому дорожньо-транспортних пригод серед учнів школи.

У Бахмутській школі №2 тривають заходи в межах місячника «Увага! Діти на дорозі»У Бахмутській школі №2 тривають заходи в межах місячника «Увага! Діти на дорозі»У Бахмутській школі №2 тривають заходи в межах місячника «Увага! Діти на дорозі»У Бахмутській школі №2 тривають заходи в межах місячника «Увага! Діти на дорозі»

Останні статті на сайті