Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Бахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопців

Переглядів: 4553
19.09.2016 - 13:08

Прекрасного суботнього осіннього дня свої двері для учнів шкіл міста привітно відкрив Бахмутський міський Центр дітей та юнацтва.

День відкритих дверей дозволив усім бажаючим краще познайомитися з творчим процесом у гуртках: розглянути роботи вихованців, побачити яскраві виступи юних артистів та самим відчути себе у цій ролі.
У Центрі працює багато різноманітних гуртків за напрямками: художньо-естетичний, декоративно-прикладний, музично-театральний, вокальний, гурток журналістики, психології, історичний. Тому кожен з тих, хто прийшов, зміг знайти заняття по душі та за віком. Для найменших дітлахів на базі МЦДЮ працює школа раннього розвитку «Ліра», де малюки від 3 до 6 років проходять підготовку до школи, навчаючись граматиці, математиці, хореографії, образотворчому мистецтву та англійській мові.
Усі присутні змогли прийняти участь у майстер-класах, поспілкуватися з педагогами, вихованцями гуртків та зробити свій вибір.
Бахмутський міський Центр дітей та юнацтва завжди радий прийняти у свою велику дружню творчу родину талановитих дівчат та хлопців.

Бахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопцівБахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопцівБахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопцівБахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопцівБахмутський міський Центр дітей та юнацтва радо приймає до складу талановитих дівчат та хлопців

Останні статті на сайті