Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта Уелса

Переглядів: 1357
23.09.2016 - 12:13

На виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015 року № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», у рамках Плану заходів по Управлінню освіти Бахмутської міської ради в Соледарській школі №13 з 19 по 23 вересня було проведено шкільні заходи, присвячені 150-й річниці з дня народження англійського письменника та публіциста Герберта Уелса.

19 вересня вчителем англійської мови Марією Мініною організовано і відкрито конкурс-виставку малюнків та плакатів серед учнів 6 класів, присвячених життєвому та творчому шляху видатного британського письменника. На виставці усі охочі могли познайомитися з особистістю та творчістю Герберта Уелса. Конкурс тривав протягом усього тижня та привабив увагу не тільки учнів та вчителів школи, а й батьків. Журі визначило переможців, яких відзначили солодкими призами під час урочистої лінійки 23 вересня.

20 вересня вчителі англійської мови Наталя Подзерка та Валентина Скиба провели круглий стіл «Знайомство з творами Герберта Уелса», учасниками якого стали учні 8 класів. Під час заходу презентовано кілька доповідей, присвячених життю і творчості видатного англійця, які супроводжувалися відеофрагментами з фільмів за творами письменника та яскравими презентаціями. Після цього всі присутні школярі активно ділилися своїми думками та поглядами, брали активну участь в дискусії. В цілому захід пройшов дуже насичено і цікаво.

21 вересня вчителями англійської мови Оленою Кашеваровою та Мариною Вуйковою було проведено засідання Дискусійного клубу. Учасники та гості клубу спочатку змогли переглянути художній фільм «Людина-невидимка» в оригіналі, а потім обговорити побачене та висловити свою думку. Вчителі розробили цікаві завдання та проблемні питання за сюжетом фільму, які викликали великий інтерес до творчості Герберта Уелса. Кілька годин, які тривало засідання, пролетіли зовсім непомітно. Учні англійською мовою висловлювали свої міркування, вступали в дискусії та доводили один одному свою правоту. Найактивніших учасників засідання було відзначено солодкими призами.

22 вересня для учнів 5 класів вчитель англійської мови Аліна Забара провела вікторину «Життя і творчість Герберта Уелса». Під час заходу школярі продемонстрували свої знання з біографії та творчості англійського письменника та публіциста, були уважними, кмітливими та активними. Завдання повністю відповідали віковим особливостям учасників та сприяли активізації інтересу дітлахів до читання. У ході вікторини було визначено переможців, але ніхто не залишився без подарунків. Усі учасники отримали пам’ятні сувеніри, а переможці – солодкі призи.

Тиждень, присвячений 150-річчю з дня народження англійського письменника та публіциста Герберта Уелса, пройшов цікаво та насичено. Школярі змогли дізнатися про життя та творчість видатного британського письменника багато цікавого та маловідомого.

У Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта УелсаУ Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта УелсаУ Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта УелсаУ Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта УелсаУ Соледарській школі №13 відзначили 150-річчя з дня народження Герберта Уелса

Останні статті на сайті