Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна рада

Увага! Конкурс міні - грантів!

Переглядів: 4417
27.09.2016 - 10:11

Національна Асамблея інвалідів України оголошує  про  початок конкурсу на отримання міні – грантів для відкриття власної справи.

Конкурс проводиться в рамках Міжнародного проекту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації» на підтримку зайнятості та працевлаштування, розширення  економічних можливостей осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України. Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID.

Запрошуємо до участі у конкурсі:

  • Підприємства та організації всіх форм власності, в тому числі підприємства громадських організацій людей з інвалідністю;
  • Фізичні особи – підприємці з числа цільової групи проекту;
  • Фізичні особи з інвалідністю з числа цільової групи проекту, які у зв’язку з національними або релігійними поглядами/нормами не можуть займатися підприємницькою діяльністю.

Не підтримується участь політичних партій та організацій, що пов’язані з політичними партіями.

Загальний бюджет конкурсу  складає 50000 $ США. Розмір фінансування на створення або збереження одного робочого місця від 200 до 1000 доларів США.

Термін подачі та розгляду проектних пропозицій:

  • 03 жовтня – 30 грудня 2016 – термін подачі – прийому заявок;
  • 03-16 січня 2017 – термін розгляду;
  • 17 січня 2017- оголошення результатів.

Проектні пропозиції приймаються Секретаріатом Національної Асамблеї інвалідів України українською мовою з поміткою «Конкурс міні грантів» в електронному вигляді на адресу office@naiu.org.ua  або поштою на адресу: вул.. Рейтарська, 8/5 А, м. Київ, 01030

Положення про конкурс та форму заявки можна завантажити на сайті Національної Асамблеї інвалідів України  за посиланням http://naiu.org.ua/natsionalna-asambleya-invalidiv-ukrayiny-ogoloshuye-pro-pochatok-konkursu-na-otrymannya-mini-grantiv-dlya-vidkryttya-vlasnoyi-spravy»

Останні статті на сайті