Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

ExportUA

Урок Мужності для студентів І курсів Артемівського педагогічного училища

Переглядів: 1682
28.09.2016 - 08:34

20 вересня 2016 для студентів І курсів  Артемівського педагогічного училища  пройшов урок Мужності, на який було запрошено заступника командного взводу ПОПС «Дніпро-1», майора поліції Вдовенка Віталія Олеговича.

Він розповів про вибухонебезпечні предмети, боєприпаси та зброю. Показав, як вони експлуатуються та яка для людей можлива загроза від їх використання.

Хлопці мали можливість розглянути зброю, розібрати та зібрати пістолет Макарова. Урок Мужності сприяв національно-патріотичному вихованню студентської молоді.

20 вересня 2016 для студентів І курсів  Артемівського педагогічного училища  пройшов урок Мужності, на який було запрошено заступника командного взводу ПОПС «Дніпро-1», майора поліції Вдовенка Віталія Олеговича.20 вересня 2016 для студентів І курсів  Артемівського педагогічного училища  пройшов урок Мужності, на який було запрошено заступника командного взводу ПОПС «Дніпро-1», майора поліції Вдовенка Віталія Олеговича.20 вересня 2016 для студентів І курсів  Артемівського педагогічного училища  пройшов урок Мужності, на який було запрошено заступника командного взводу ПОПС «Дніпро-1», майора поліції Вдовенка Віталія Олеговича.