Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Учні Бахмутської школи №18 – гідна молодь для майбутнього країни

Переглядів: 3033
10.10.2016 - 12:48

Учениці 10 класу Бахмутської школи №18 взяли участь у ІІ Міжнародній нуково-практичній конференції молодих учених и студентов «Студенти та молодь для майбутнього країни», яка пройшла в Українській інженерно-педагогічній академии. На конференції були представлені наукова робота Матвієнко Валерії та Бондарук Альони «Шляхом культурних ініціатив: відкриваємо Україну в собі» і дослідження Гергало Вероніки та Гатченко Юлії «Наші ровесники в часи суворих випробувань (2014-2016)».

Рівень проведення конференції, пленарне засідання, робота секцій пройшли як на одному диханні: такої плідної і цікавої роботи юні науковці ще не бачили. Дівчата займаються у шкільному гуртку «Історичне краєзнавство» під керівніцтвом вчителя історії Ірини Кучерук та відвідують заняття гуртка «Археологічне краєзнавство» Донецького ОЦТК і секцію «Історія України. Історичне краєзнавство» Бахмутського МЦДЮ під керівніцтвом Ігоря Корнацького. Об'єднавши знання всіх секцій і гуртків, використавши консультації наставників, гуртківці гідно представили свої роботи на конференції, були особисто нагороджені сертифікатами та грамотою за колективну працю, отримали багатющий досвід публічних виступів, а головне, величезний позитив і стимул для подальших досліджень.

Попереду у юних науковців багато планів: участь у форумі в м.Києві, в конференції у м.Миколаєві, в роботі МАН України, організація шкільної виставки та лекторію для учнів на тему «Гордий бути Українським»... Роботи на перспективу вистачить. Ми радіємо успіхам разом з дітьми і сподіваємося з такою молоддю на гідне майбутнє української держави.

programa_krnferenciyi_broshyuraУчениці 10 класу Бахмутської школи №18 взяли участь у ІІ Міжнародній нуково-практичній конференції молодих учених и студентов «Студенти та молодь для майбутнього країни», яка пройшла в Українській інженерно-педагогічній академии.