Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Участь Бахмутської школи №2 в акції «Напиши листа захиснику України»

Переглядів: 1937
11.10.2016 - 13:49

Учні Бахмутської школи №2 продовжують брати участь в акції «Напиши листа захиснику України», яка проходить за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради з нагоди Дня захисника України.

Метою проведення акції є забезпечення передачі листів, малюнків воїнам АТО, а також сприяння участі учнівської молоді у волонтерських заходах, спрямованих на моральну підтримку воїнів-героїв, які перебувають у зоні бойових дій та мужньо захищають незалежність України і кожного з нас.

Діти написали листи зі словами вдячності для українських військових, адже всі ми розуміємо, що не можна стояти осторонь тих подій, які відбуваються на Сході нашої країни. Всі люди допомагають нашим воїнам. Учні школи також вирішили підтримати наших військових теплими словами та привітаннями. Листи будуть передані військовослужбовцям, які базуються неподалік навчального закладу.

Крім того, у школі проводиться виставка-конкурс малюнків у межах місячника національно-патріотичного та громадянського виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, та виставка квіткових композицій до Дня захисника України. Діти з натхненням малюють та створюють композиції, втілюючи у власних роботах глибоку вдячність захисникам і повагу до їх подвигів, бажають українським солдатам швидкого повернення додому.

Учні Бахмутської школи №2 продовжують брати участь в акції «Напиши листа захиснику України», яка проходить за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради з нагоди Дня захисника України. Учні Бахмутської школи №2 продовжують брати участь в акції «Напиши листа захиснику України», яка проходить за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради з нагоди Дня захисника України. Учні Бахмутської школи №2 продовжують брати участь в акції «Напиши листа захиснику України», яка проходить за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради з нагоди Дня захисника України. Учні Бахмутської школи №2 продовжують брати участь в акції «Напиши листа захиснику України», яка проходить за ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради з нагоди Дня захисника України.

Останні статті на сайті